Dokonalých příloh docílíme opět díky metodě Sous-Vide. Brambory, těstoviny i rýže vařené metodou Sous-Vide jsou plné chuti a perfektně hodí se jako příloha ke spoustě jídlům.
Přílohy připravované ve vakuu jsou plné chuti, vůní a zachovávají si své nutriční hodnoty, což jistě ocení majitelé restaurací i jejich hosté. S našimi nabízenými přílohami nikdy nemůžete šlápnout vedle, ba naopak.
Přílohy vařené ve vakuu, metodou sous-vide. Metoda sous-vide je k potravinám maximálně šetrná. Přílohy se ve vodní lázni vaří pomalu, při teplotě od 60°C do 70°C, a zachovávají si tak všechny důležité živiny.
Tepelně upravené ve vakuu, delší expirace, jistota kvalitních příloh.
– Vařené brambory
– Vařené brambory se slupkou, půlené
– Vařená rýže
– Vařené těstoviny