Metoda sous-vide je vaření při stálé teplotě a ve vakuu, proto si potraviny zachovávají svou šťavnatost a vůni. Takto pro Vás připravujeme maso všech druhů. Od kuřecího, přes hovězí a vepřové, až po kachní. Rozhodně je z čeho vybírat.
Oproti běžné přípravě jídlo neztrácí tolik minerálních látek a vitamínů. Přesvědčte se sami o šťavnatosti potravin, díky této metodě!
Maso vařené ve vakuu, metodou sous-vide.
Metodou sous-vide snadno vykouzlíme šťavnaté grilované kuře, křehkou masovou roládu, která se rozplývá na jazyku. Příprava jídel ve vakuu je navíc zdravá, šetří čas a dokáže zvýraznit přirozenou chuť každého jídla. Přesvědčte se sami a vyzkoušejte naše výrobky.
Technologicky náročná úprava masa, kterou by si jinak zákazníci museli složitě připravovat sami. Kořenící směs, v které je maso naloženo, je připravena tak, aby maso dostatečně ochutila, a přitom nechává prostor kuchaři pro vlastní dochucení.
– Kuřecí rolády plněné
– Španělské ptáčky
– Hovězí trhané maso
– Vepřová žebra
– Kachní stehna
– Vepřové koleno
– Hovězí líčka